Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:41

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 88 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Palve
PostitusPostitatud: 09.04.2012 20:29 

youtube õppevideoid jne täis ju, vaata neid ja õpi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2012 22:40 

Usu mind see "automehaanika" ei ole nii lilleline kui sa arvad ,aga soovin palju pealehakkamist ja edu sulle .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2012 22:47 
Kasutaja avatar

franck1 kirjutas:
Usu mind see "automehaanika" ei ole nii lilleline kui sa arvad ,aga soovin palju pealehakkamist ja edu sulle .

Teada juba, aga mulle meeldib ise pusida ja seda eriti autode kallal. Teadmisi olen teema tegemise ajast kogunud ja üldises on nüüd teadmisi hoopis rohkem. Eks see tuleneb sellest, et loen siin põnevamaid auto teemasid ja koos piltidega jääb meelde küll :) Aga tänud!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2012 22:49 
Kasutaja avatar

viewtopic.php?f=13&t=90408 Nuh siin on juba pool tööd sinu eest ära tehtud. Sinul jääb vaid sobiv mootor vahele otsida ja drifti ja rallita niiet paha hakkab. keretöid ja värvimist saad kah seal õppida niiet edu!

Terv Kilk

Ükskord ütles üks Mees, et loll oskab M-i ka ära lõhkuda - ju pidas seda mootorratast silmas.

Viimati muutis Kilk, 05.05.2012 23:04, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2012 09:09 
Kasutaja avatar

No ma räägin oma plaani siis uuesti ära. Selgituseks kõigile siin. Minu plaan on selline, et kas see aasta või järgmine soetan siis onu Audi 90Q endale. Sellega harjutan vilumist autosõidul ja kui midagi peeti läheb siis üritan ise oma oskustega korda teha. Samas ostan siia kõrvale kui vaba raha tekib mingi sirtsu või bemu. Auto olgu selline pool-korras, et saaksin ise parandada ja pusida. Kuna mulle on ka öeldud et praegu on targem alustada, aega veel on täisealiseks saamiseni. Jah, tunnistan et algul olin liiga järsk ja kohe tippu tahtev. Aga selle ajaga olen aru saanud, et autode parandus ja muu selline on raske ja aeganõudev. Miks ma 01'te ei taha? Sest ma tahaks veidi drifti ka õppida. Aga sellel jääb jõudu väheks või kuidas? Ma olen vb korra öelnud seda aga kordan veel: Kui ma tahan midagi väga saavutada, siis ma kasvõi rügan terve suvi, raiskan oma puhkepäevi ja töötan ja sebin end surnuks, aga kui asi viib eesmärgini siis seda ma ka teen. Olin jah otsekohene kah selle driftijutuga. Ja see oli ka loll öelda et "põllukast driftikas". Olen ise mõistnud et seda saaks siis tõesti teha, kui ISE autot ei hoora ja ISE libistad raja peal ÜKSI. Põhjus miks ma hakkasin suht kohe driftist ka rääkima on see, et teema arenes ja ma olin ise nii änksi täis, et pidin selle kirjutama. Lühike aeg on teema alustamise ajast, aga selle aja jooksul olen selle kohapealt OMA arust veidi täiskasvanulikum. Olen palju vanamehega rääkinud sel teemal, oma autotehnikutest sõprade/sugulastega ja olen saanud aru, et nii kiirelt edeneb asi ainult siis, kui kõik on kahe käe ja jalaga poolt ja abis. Kuna pean enam-jaolt üksi siiski pusima, siis läheb asi aeglaselt. Aga vähemalt unistus on driftimaailma jõuda, sest see on mu lemmikspordiala üldse ja ma lihtsalt tahan isegi midagi saavutada oma elus. Kui miskit on veel arusaamatu või väljendasin end segaselt siis anna teada, eks ma selgitan kõigile ära oma soovist ja vast saab kõigile selgeks minu eesmärk oma elus. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2012 09:17 
Kasutaja avatar

Kilk kirjutas:
http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=13&t=90408 Nuh siin on juba pool tööd sinu eest ära tehtud. Sinul jääb vaid sobiv mootor vahele otsida ja drifti ja rallita niiet paha hakkab. keretöid ja värvimist saad kah seal õppida niiet edu!

Terv Kilk

Tänud, teavitasin müüjat. Huvitav pakkumine on küll, kui raha kokkuajamisel eest ära ei võeta oleks täitsa võimalik valik :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2012 10:30 
Kasutaja avatar

usku kirjutas:
DarkZitron kirjutas:
Tänud, teavitasin müüjat. Huvitav pakkumine on küll, kui raha kokkuajamisel eest ära ei võeta oleks täitsa võimalik valik :)

Aga mida tähendab su signatuuris see, et kuni 500 EUR eest quadi osta tahad? Selleks on raha?

Ei. Aga kui tehakse pakkumine siis olen teadlik ja ka see on üks võimalustest, mida osta. Ma ostan kas auto või quadi. Mõlemaga saan ise pusida ja õppida. Ja kuna on võimalikum, et ostan quadi (kokku tuleb odavam ja mehaanika lihtsam) siis see on mul signatuuris. Kui tehakse müügipakkumine, siis annan teada kui raha saan. Ja kui siis alles on, läheb võib-olla ostuks. Aga see on veits OT juba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2012 10:38 

Seega ei ole sul selle siksi jaokski hetkel 250 evro raha ja kui tuleb müügi pakkumine 500 euro maksva quadi suhtes siis hakkad seda "kokku ajama"?
:hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2012 10:47 
Kasutaja avatar

Ei. Ma ajan niikuinii raha kokku, ükskõik kumma jaoks. Lihtsalt kumma masinaga parem pakkumine tuleb, selle võtan. Ja kui ei tule kummaltgi, siis kogun ikka edasi kuni saab normaalse auto osta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2012 10:55 
Kasutaja avatar

Oh issand! Ma arvasin kah, et siit tuleb algul ming normaalne teema, et ollakse huvitatud tehnikast ja sellega seonduvast. Aga kui pakutakse, et osta toorik ja hakka ehitama siis nagu alati jääb asi raha taha. Ja noh samas kui tahad millegiga tegeleda(hetkel siis nagu sinu jutust selgus on valik auto ja Quad-i vahel) siis jäta see teema soiku ja raba suvi läbi tööd teha ja suve lõpus osta siis omale meelepärane liikur. Ning siis ava uus teema ja siis saad ju reaalset nõu küsida kui millegiga hätta jääd. Aga edu ja jõudu tegemistes. Terv Kilk

Ükskord ütles üks Mees, et loll oskab M-i ka ära lõhkuda - ju pidas seda mootorratast silmas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2012 11:03 
Kasutaja avatar

Et siin kisub ka OT'ks asi, siis teema lukku!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2012 21:39 
Kasutaja avatar

http://www.soov.ee/vi/1565163.htm
Hea projekt kuhu bemmi mootor panna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2012 12:18 
Kasutaja avatar

Mis selle quadiga ikka teed?mul seisab see üle aasta niisama,mõtlen et peaks maha müüma.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 88 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis