No ma räägin oma plaani siis uuesti ära. Selgituseks kõigile siin. Minu plaan on selline, et kas see aasta või järgmine soetan siis onu Audi 90Q endale. Sellega harjutan vilumist autosõidul ja kui midagi peeti läheb siis üritan ise oma oskustega korda teha. Samas ostan siia kõrvale kui vaba raha tekib mingi sirtsu või bemu. Auto olgu selline pool-korras, et saaksin ise parandada ja pusida. Kuna mulle on ka öeldud et praegu on targem alustada, aega veel on täisealiseks saamiseni. Jah, tunnistan et algul olin liiga järsk ja kohe tippu tahtev. Aga selle ajaga olen aru saanud, et autode parandus ja muu selline on raske ja aeganõudev. Miks ma 01'te ei taha? Sest ma tahaks veidi drifti ka õppida. Aga sellel jääb jõudu väheks või kuidas? Ma olen vb korra öelnud seda aga kordan veel: Kui ma tahan midagi väga saavutada, siis ma kasvõi rügan terve suvi, raiskan oma puhkepäevi ja töötan ja sebin end surnuks, aga kui asi viib eesmärgini siis seda ma ka teen. Olin jah otsekohene kah selle driftijutuga. Ja see oli ka loll öelda et "põllukast driftikas". Olen ise mõistnud et seda saaks siis tõesti teha, kui ISE autot ei hoora ja ISE libistad raja peal ÜKSI. Põhjus miks ma hakkasin suht kohe driftist ka rääkima on see, et teema arenes ja ma olin ise nii änksi täis, et pidin selle kirjutama. Lühike aeg on teema alustamise ajast, aga selle aja jooksul olen selle kohapealt OMA arust veidi täiskasvanulikum. Olen palju vanamehega rääkinud sel teemal, oma autotehnikutest sõprade/sugulastega ja olen saanud aru, et nii kiirelt edeneb asi ainult siis, kui kõik on kahe käe ja jalaga poolt ja abis. Kuna pean enam-jaolt üksi siiski pusima, siis läheb asi aeglaselt. Aga vähemalt unistus on driftimaailma jõuda, sest see on mu lemmikspordiala üldse ja ma lihtsalt tahan isegi midagi saavutada oma elus. Kui miskit on veel arusaamatu või väljendasin end segaselt siis anna teada, eks ma selgitan kõigile ära oma soovist ja vast saab kõigile selgeks minu eesmärk oma elus.