Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 20:29

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 12.05.2012 11:12 

Nonii. Tahaks osta väikest kingitust teismelisele (14.a). Kumb oleks parem valik, kas:

1. Veidi alla aasta kasutatud LG P350, välimus muidu korralik.

2. Uus Sony Ericsson Xperia Mini Pro

Üks on küll uus ja teine kasutatud, aga mulle tundub LG P350 nagu rohkem "nuti", GPS peal erinevalt Xperiast ja vanemate Xperiate kohta halbu sõnu ka kuulnud...
Mis arvate seega? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 11:30 
Kasutaja avatar

01tuner kirjutas:
Nonii. Tahaks osta väikest kingitust teismelisele (14.a). Kumb oleks parem valik, kas:

1. Veidi alla aasta kasutatud LG P350, välimus muidu korralik.

2. Uus Sony Ericsson Xperia Mini Pro

Üks on küll uus ja teine kasutatud, aga mulle tundub LG P350 nagu rohkem "nuti", GPS peal erinevalt Xperiast ja vanemate Xperiate kohta halbu sõnu ka kuulnud...
Mis arvate seega? :)

Xperia mini pro-l on ka Gps peal....
Soovitaks ikkagi Sony Ericssoni. Ise oma 6. aastasele ostsin SE X-8 ja telefon toimib siiamaani.(mingi pool aastat juba.)
Kui kõrvutada need 2 lehte :
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_me_p350-3735.php
ja
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini_pro-3713.php
siis peaks nende kahe vahest kiirelt aru saama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 11:35 

Xperia kohta öeldi mulle esinduses, et GPS seal nettu... :D sellest siis segadus.
Aga kumba lihtsam käsitleda on? LG või Xperiat?

Tänud nõuande eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 11:37 
Kasutaja avatar

No 6 kuud küll telefonil mingi eluea näitaja pole, isegi teismeliste käes. Telefon peab VÄHEMALT poolteist aastat ilma probleemideta vastu pidama, edasine sõltuvalt juba tootjast jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 11:46 
Kasutaja avatar

tanelv kirjutas:
No 6 kuud küll telefonil mingi eluea näitaja pole, isegi teismeliste käes. Telefon peab VÄHEMALT poolteist aastat ilma probleemideta vastu pidama, edasine sõltuvalt juba tootjast jne.

6. aastase käes on pool aastat juba ikka sigakõva näitaja :D

01tuner kirjutas:
Xperia kohta öeldi mulle esinduses, et GPS seal nettu... :D sellest siis segadus.
Aga kumba lihtsam käsitleda on? LG või Xperiat?

Tänud nõuande eest.

Enda kogemustele tuginedes on Sony Ericsson lihtsam ja mugavam käsitleda. Esinduse juttu ei saa alati tõena võtta. Lihtsam on seal samas esinduses need telefonid kõrvuti panna ja läbi näperdada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 12:00 
Moderator
Kasutaja avatar

TMF kirjutas:

Oleneb tatist ka ikka. Mul poisil on kõik telefonid kenasti vastu pidanud.Pigem moraalselt vananenud kui hävinud.
Hetkel kasutab jõuluvana toodud huavei nutikäkki ja pole seda ka mingi ime läbi suutnud ära hävitada.
P.S. Kui keegi teab kust sellele huaveile Eestist saada silikon kesta ja ekraanikaitse kilet siis mina oleks tänulik.
Dinx kui sa seda loed siis see mis sa tellisid pole siiamaani kohale jõudnud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 12:06 
Kasutaja avatar

Mina kasutan vana head 2003 aastast pärit nokia 3410-t ,väga vastupidav asi, olnud vahepeal laste mänguasi , on saanud tunda loopimist ,täis tatistamist jne ,aga töötab ikka nagu uus ,isegi orginaal aku on veel küljes ja kui väga aktiivselt ei kasuta saab ilma laadimata vabalt mingi 3 päeva hakkama .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 12:28 
Kasutaja avatar

Alwayslate kirjutas:
TMF kirjutas:

Oleneb tatist ka ikka. Mul poisil on kõik telefonid kenasti vastu pidanud.Pigem moraalselt vananenud kui hävinud.
Hetkel kasutab jõuluvana toodud huavei nutikäkki ja pole seda ka mingi ime läbi suutnud ära hävitada.
P.S. Kui keegi teab kust sellele huaveile Eestist saada silikon kesta ja ekraanikaitse kilet siis mina oleks tänulik.

www.kaitsekiled.ee

Sealt peaksid kõik vajaliku saama. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 12:49 
Moderator
Kasutaja avatar

dust kirjutas:
Alwayslate kirjutas:
TMF kirjutas:

http://www.kaitsekiled.ee

Sealt peaksid kõik vajaliku saama. :)

Mina tänan :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 13:02 
Kasutaja avatar

Mis see tähendab, et telefon töötab nagu uus? Telefon ju kas töötab või ei tööta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 13:50 
Kasutaja avatar

Welllo kirjutas:
Mis see tähendab, et telefon töötab nagu uus? Telefon ju kas töötab või ei tööta.

Päris nii lihtne see siiski ei ole. Ka telefonid võivad minna aeglaseks, nupud jukerdama hakata jms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 19:41 
Kasutaja avatar

Umbes aasta aega kasutasin HTC Wildfire S-i. Sellega sai isegi muuli pealt vette kukutud. Fööni all kuivatasin telefoni ära ja hakkas ilma tõrgeteta tööle :D Nüüd teenib end siiamaani edasi naise käes.

Hetkel kasutan HTC Evo 3D-d. Muidu sajebiis telefon aga 3D funktsiooni pärast pole mõtet osta. Jah, juutuubist on lahe vaadata 3D videoid(ja näebki välja nagu päris 3D). Samas ise pilte tehes jääb kvaliteet pask.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2012 14:55 

Paks1 kirjutas:
Tuunikala kirjutas:
Pärast reede õhtut võin mina soovitada südamerahuga kõigile, keda tean, vana Nokia N95-t. Suur, robustne, mugav telefon. Ja väga vastupidav.

Selle konkreetse isendi pani keegi grilli, ning avastati sealt umbes tunnike hiljem. Ja see telefon töötab peaaegu nagu uus. Tõsi, korpus, ekraan ja kaamerat kaitsev plastik on vähe moondunud ja külje pealt kõik nupud ei tööta. Aga, väga vastupidav telefon, soovitan soojalt, kui keegi kuskilt leiab.

See sobis väga hästi. :D

Mul oli na n95 8gb kasutusel ~2.5a. Mugav kasutada ja, oma aja kohta päris nutikas ka. Aku pidas ~2-3 päeva, lõpupoole pidi iga öö laadima. Minul sai ta 1 korra ka üle 1000eek remonti (tundub, et grillimist kannatab, aga lahtise ligurklapiga õlut avada ei ole mõtet :kill . Peale remonti (vahetati ära kuular, laadijapistik ja pealmine liuguri pool. Sain kasutada siis ~8 kuud kui lihtsalt enam ei olnud levi alatihti, kannatasin kuu aega nii ära, siis hakkas liiga meeletult kokku jooksma, polnud võimalik enam kasutada. Nüüd hetkel n97 mini ja sellega üsna rahul (kui välja arvata see, et ekraan vahetati 1 korra ära. ei teagi, mis tal häda. nullsituatsioonist lihtsalt reageeris valesti ( vajutasin paremasse serva, see reageeris vasakus)). Aga selle levi teemaga üleüldse mu telefonidel imelik värk. Enne n95 oli sony ericsson w610i, mis ka pidas 2.5a vastu kuni hakkas kokku jooksma ja juhtus nii, et mina helistada sain teistele, aga teised mulle helistasid, siis ütles, et välja lülitatud. Enne sonyt, oli nokia 3100, millel sammuti kadus levi ära peale 2.5a kasutamist :D . Näis, kuida nüüd n97 mini vastu peab, viis kuud kasutust on täitunud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2012 15:31 

altsu kirjutas:
Umbes aasta aega kasutasin HTC Wildfire S-i. Sellega sai isegi muuli pealt vette kukutud. Fööni all kuivatasin telefoni ära ja hakkas ilma tõrgeteta tööle :D Nüüd teenib end siiamaani edasi naise käes.

Hetkel kasutan HTC Evo 3D-d. Muidu sajebiis telefon aga 3D funktsiooni pärast pole mõtet osta. Jah, juutuubist on lahe vaadata 3D videoid(ja näebki välja nagu päris 3D). Samas ise pilte tehes jääb kvaliteet pask.

Endalgi sama pill kasutuses, ei ole ühtegi halba sõna. See 3d funktsionaalsus ei ole teab mis suur lisa, pigem oma muude andmete pärast sai võetud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2012 18:47 
Kasutaja avatar

Mis keegi Nokia C6-01 kohta oskab öelda?

Võimalus Sony Ericsson w585-i vastu tasuta välja vahetada. Varem puutetundlike telefonidega kokkupuuteid pole olnud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis