Paks1 kirjutas:
Tuunikala kirjutas:
Pärast reede õhtut võin mina soovitada südamerahuga kõigile, keda tean, vana Nokia N95-t. Suur, robustne, mugav telefon. Ja väga vastupidav.
Selle konkreetse isendi pani keegi grilli, ning avastati sealt umbes tunnike hiljem. Ja see telefon töötab peaaegu nagu uus. Tõsi, korpus, ekraan ja kaamerat kaitsev plastik on vähe moondunud ja külje pealt kõik nupud ei tööta. Aga, väga vastupidav telefon, soovitan soojalt, kui keegi kuskilt leiab.
See sobis väga hästi.

Mul oli na n95 8gb kasutusel ~2.5a. Mugav kasutada ja, oma aja kohta päris nutikas ka. Aku pidas ~2-3 päeva, lõpupoole pidi iga öö laadima. Minul sai ta 1 korra ka üle 1000eek remonti (tundub, et grillimist kannatab, aga lahtise ligurklapiga õlut avada ei ole mõtet

. Peale remonti (vahetati ära kuular, laadijapistik ja pealmine liuguri pool. Sain kasutada siis ~8 kuud kui lihtsalt enam ei olnud levi alatihti, kannatasin kuu aega nii ära, siis hakkas liiga meeletult kokku jooksma, polnud võimalik enam kasutada. Nüüd hetkel n97 mini ja sellega üsna rahul (kui välja arvata see, et ekraan vahetati 1 korra ära. ei teagi, mis tal häda. nullsituatsioonist lihtsalt reageeris valesti ( vajutasin paremasse serva, see reageeris vasakus)). Aga selle levi teemaga üleüldse mu telefonidel imelik värk. Enne n95 oli sony ericsson w610i, mis ka pidas 2.5a vastu kuni hakkas kokku jooksma ja juhtus nii, et mina helistada sain teistele, aga teised mulle helistasid, siis ütles, et välja lülitatud. Enne sonyt, oli nokia 3100, millel sammuti kadus levi ära peale 2.5a kasutamist

. Näis, kuida nüüd n97 mini vastu peab, viis kuud kasutust on täitunud.