Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 22.05.2025 09:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 350, 351, 352, 353, 354, 355, 356 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 17.05.2012 16:04 
Kasutaja avatar

audivana. kirjutas:
Ei mõista inimesi, kes värvivad nt. bemaritel olrigaal ilukibid auto värvi??????

Ise otsisin neid tikutulega taga ja kui leidsin taheti ka 150eeki tk. saada.

otsid neid mis on värvitud w?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2012 17:31 
Eliit
Kasutaja avatar

Mingi imbekas oma lõulaifferiga jäi keset Liivalaiat lambist seisma, sest leidis mingi augu vist, ja ega palju ei jäänud ahelavariist ka puudu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2012 17:33 
Kasutaja avatar

rain0102 kirjutas:
Mingi imbekas oma lõulaifferiga jäi keset Liivalaiat lambist seisma, sest leidis mingi augu vist, ja ega palju ei jäänud ahelavariist ka puudu.

Tolakari ,lasevad oma autod vasta maad ja siis venivad nagu teod mööda märga... .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2012 17:55 

Tom24 kirjutas:
revolt kirjutas:
siis pidin rekkale peaaegu küljelt sisse uhama :D minu viga 100%, kui se üritas maanteel vasak pööret, mina aga vaatasin et nah nad pidurdavad, uhan mööda, üllatus oli pisike :D kui rekka risti ees oli :D
Edit: rekka ja minu vahel oli 2 rekkat ja sõiduauto, ei näinud eesmise rekka suunatuld.

Noh, tegelikult eesõigus on Sul..Aga mis sellest õigusest ikka kasu on, kui end rekka alla kinni sõidad.

Tegelikult ikka kehtib paremakäe reegel sellistel olukordadel, nii et mõtle uuesti mida sa postitasid

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2012 18:16 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:
rain0102 kirjutas:

Tolakari ,lasevad oma autod vasta maad ja siis venivad nagu teod mööda märga... .

Täpselt sama idiootne on kõiki madalate autode omanikke tigudeks nimetada nagu lahterdada bmw omanikke idiootideks/rullnokkadeks, mersuomanikke vene maffiaks jne.
See, et mõni neist nii teeb, ei tähenda et kõik nii teeksid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2012 18:41 
Kasutaja avatar

Ses suhtes küll .. On ju palju ka neid , kel on kõrge tehaseseades auto ja ikka venib ja laveerib seal aukude vahel kartes oma kallist autot rikkuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2012 18:46 
Kasutaja avatar

Ma volvoga laveerisin aukude vahel(ka kõrgena) sellepärast, et see raibe kolises niipalju lihtsalt :D Veermik on nagu korras, lihtsalt salongis kõik asjad kolisesid :D

Loomulikult kui keegi minu taga ootama peab, siis ma vajadusel lasen ta kas mööda või sõidan nii ruttu kui vähegi saan... aga mõnele vennale jääb juba see ette kui ma rahulikult üle lamava politseiniku sõidan. Mingiaeg tagasi siin võrus oli kah, lasin vaikselt üle lamava mendi, mingi bemm taga jumala perses kinni, hakkas juba mööda minema aga selleks hetkeks olin ma üle sõitnud lamavast ja andsin minna nii kuis torust tuli, niiet bemm kaugele täpiks jäi. A noh talle rahu ei andnud ja pidi ikka mööda lendama :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2012 19:47 
Kasutaja avatar

Ojay kirjutas:
Tom24 kirjutas:
revolt kirjutas:
siis pidin rekkale peaaegu küljelt sisse uhama :D minu viga 100%, kui se üritas maanteel vasak pööret, mina aga vaatasin et nah nad pidurdavad, uhan mööda, üllatus oli pisike :D kui rekka risti ees oli :D
Edit: rekka ja minu vahel oli 2 rekkat ja sõiduauto, ei näinud eesmise rekka suunatuld.

Noh, tegelikult eesõigus on Sul..Aga mis sellest õigusest ikka kasu on, kui end rekka alla kinni sõidad.

Tegelikult ikka kehtib paremakäe reegel sellistel olukordadel, nii et mõtle uuesti mida sa postitasid

Kuule poja, mõtle ise mis s**ta Sa siia postitad. Paremakäe reegel siin küll pole. Healjuhul läheb süü 50:50. Aga üldjuhul jääb süüdi see, kes alustas manõõvrit hiljem, kuid seda on väga raske kindlaks teha. Ja vaevalt nüüd asi nii oli, et rekka oli juba risti teepeal ja siis hakkas keegi kolonni tagant mõõdasõitu tegema ja jõudis sekundiga selle rekkani. Ja see, et tal vb suunatuli pool tundi varem juba sees oli, pole mingi näitaja. (Väike vihje: kõige lihtsam viis enda auto kindlustusele maha müüa on linnapeal sõita peateel, suunatuli paremale sees ja oodata et mõni tropp ikka kõrvalteelt liikuma hakkab..Sõidad niimoodi kõrvalteelt ette ja siis ütled kindlustusele, et tal oli ju suunatuli sees? who gives a fuck..

§ 17. Tee andmise üldised kohustused
3) vasakule või tagasi pöörates vastutulevale liiklejale ja temast möödasõidul olevale juhile, kui liikluskorraldusvahendid ei määra teisiti;

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2012 20:24 
Kasutaja avatar

Ise sa ei oska..Kujuta nüüd ette situatsiooni: sina seisad ning ootad vasakpööret, vastu tuleb auto, temast teeb keegi omakorda mõõdasõitu ehk siis on sinuga samas sõiduvööndis. Suht laubakas ju. Vaevalt seda seal paragrahvis nüüd kirjeldatud on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2012 20:38 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:
audivana. kirjutas:
Ei mõista inimesi, kes värvivad nt. bemaritel olrigaal ilukibid auto värvi??????

Ise otsisin neid tikutulega taga ja kui leidsin taheti ka 150eeki tk. saada.

otsid neid mis on värvitud w?

Ahaaa.
Ei otsi, pigem vastupidi. Ilma värvimata otsisin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2012 20:41 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
§ 51. Möödasõit

(1) Eesliikuvast sõidukist tohib juht mööda sõita vasakult. Kui eesliikuv sõiduk pöörab vasakule või tagasi ja see on selgelt arusaadav, tuleb sellest mööda sõita paremalt.

Aga kui pole selgelt arusaadav, alustan mõõdasõitu juba ja siis sina arvad, et nüüd võiks vasakule keerata minu ees ja siis jääd sina õigeks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2012 21:04 
Kasutaja avatar

Väljaspool ristmike ei saa möödasõite tehtud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2012 21:34 

Ostsin Rocca al Mare Clickist Dvd+R DL`i ja just võtsin kodus kile seest välja. Ja mis mulle vastu vaatab? Kuradima TÜHI karp, kus ei ole plaati sees. No mis mõttes :uhoh Raisk, pidin just Navi plaati kirjutama hakkama, no mis mõttes!!!?? Praeguseks hetkeks pood ka kinni.
Õnneks on tšekk alles, iseasi kas nad mind jutule ka võtavad. Igatahes läbi ma sealt homme lähen, niisama ei viitsi ka 2,49 € maha visata.

Kurat enne juba ostsin vale plaadi, spetsiaalselt selle pärast sai linna sõidetud :D raisk...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2012 22:37 

Tom24 kirjutas:
Ise sa ei oska..Kujuta nüüd ette situatsiooni: sina seisad ning ootad vasakpööret, vastu tuleb auto, temast teeb keegi omakorda mõõdasõitu ehk siis on sinuga samas sõiduvööndis. Suht laubakas ju. Vaevalt seda seal paragrahvis nüüd kirjeldatud on.

kuule võta nüüd paar tooni vaiksemaks eksole. loe mida kirjutas revolt. tema sõitis mingi kolonni sabas ning kolonni ees olev veok tahtis teha vasakpööret. revolt ei näinud, et eespool oleval veokil suunatuli juba vilkus ning tema tahtis kolonnist möödasõitu teha.
mingitest vastu tulevatest autodest pole juttu olnud. samuti ei ole mingit tee andmise kohustust kuna see kehtib kõrvalteelt tulijatele.
usku poolt väljatoodud eeskirjad on õiged ning revolt oleks süüdi jäänud kui veokile küljepealt sisse oleks kipitanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2012 22:43 
Kasutaja avatar

corbe kirjutas:
Ostsin Rocca al Mare Clickist Dvd+R DL`i ja just võtsin kodus kile seest välja. Ja mis mulle vastu vaatab? Kuradima TÜHI karp, kus ei ole plaati sees. No mis mõttes :uhoh Raisk, pidin just Navi plaati kirjutama hakkama, no mis mõttes!!!?? Praeguseks hetkeks pood ka kinni.
Õnneks on tšekk alles, iseasi kas nad mind jutule ka võtavad. Igatahes läbi ma sealt homme lähen, niisama ei viitsi ka 2,49 € maha visata.

Kurat enne juba ostsin vale plaadi, spetsiaalselt selle pärast sai linna sõidetud :D raisk...

Klick-ist on targem lihtsalt eemale hoida. See on lihtne viis ebameeldivuste ennetamiseks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 350, 351, 352, 353, 354, 355, 356 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis