Ojay kirjutas:
Tom24 kirjutas:
revolt kirjutas:
siis pidin rekkale peaaegu küljelt sisse uhama

minu viga 100%, kui se üritas maanteel vasak pööret, mina aga vaatasin et nah nad pidurdavad, uhan mööda, üllatus oli pisike

kui rekka risti ees oli

Edit: rekka ja minu vahel oli 2 rekkat ja sõiduauto, ei näinud eesmise rekka suunatuld.
Noh, tegelikult eesõigus on Sul..Aga mis sellest õigusest ikka kasu on, kui end rekka alla kinni sõidad.
Tegelikult ikka kehtib paremakäe reegel sellistel olukordadel, nii et mõtle uuesti mida sa postitasid
Kuule poja, mõtle ise mis s**ta Sa siia postitad. Paremakäe reegel siin küll pole. Healjuhul läheb süü 50:50. Aga üldjuhul jääb süüdi see, kes alustas manõõvrit hiljem, kuid seda on väga raske kindlaks teha. Ja vaevalt nüüd asi nii oli, et rekka oli juba risti teepeal ja siis hakkas keegi kolonni tagant mõõdasõitu tegema ja jõudis sekundiga selle rekkani. Ja see, et tal vb suunatuli pool tundi varem juba sees oli, pole mingi näitaja. (Väike vihje: kõige lihtsam viis enda auto kindlustusele maha müüa on linnapeal sõita peateel, suunatuli paremale sees ja oodata et mõni tropp ikka kõrvalteelt liikuma hakkab..Sõidad niimoodi kõrvalteelt ette ja siis ütled kindlustusele, et tal oli ju suunatuli sees? who gives a fuck..
§ 17. Tee andmise üldised kohustused
3) vasakule või tagasi pöörates vastutulevale liiklejale ja temast möödasõidul olevale juhile, kui liikluskorraldusvahendid ei määra teisiti;