noo see päris täna ei juhtunud aga ikkagi...
noo üks politsei jutt ka.
Pikk Ta Tuleb.
Läksin poodi et perele head paremat osta , ja näen et maksab politsinik.
Ma ei tea kuidas teistel aga mul on kohe vererõhk laes kui neid mundikandjaid näen.
Mõtlesin ise et näe maksab, mind ta ei torgi on juba ammu läinud kui poest lähen.
Poest välja astudes seisab see Seaduse silm mu Uhke Audi ees, Süda puppis et mis tahab...
Hüppasin autosse , turvavöö peale, aken alla, pill käima, tagurpidikäik sees juba...
Kui kuule et karjub S4, polnud veel liikumagi hakkanud vahin peegleid, isegi ukse tegin lahti ja kiikasin-polnud miskit.
Ja juba oli ta uke juures ja küsis- Kas on S4 see, Ma vastu et ei ole see tavaline ja sellel kerel peaks ju S2 olema=?!
Siis ütles et käis autole ringi peale ja vaatas et kena asi, ainult Sport pütti vaja oleks- Talle meeldiks selline suure auguga nagu kahur...
Rääkis mingi 10 kuidas talle sellised Audid meeldivad ja kuidas Audi on ikka õige auto, Inimesele mõeldud.
Jäi kohe palju parem Tunne et isegi Politseikmees ei vaatand seda nagu viimast peldikut ja ei hakkanud kohe mingied vigu tagaajama...
Nii et vähemalt pärnumaal on kiilakas ment mendipäiksekatega kes tundus üpris mõistlik mees olevat.