Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 25.05.2025 12:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 389, 390, 391, 392, 393, 394, 395 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 30.05.2012 20:42 
Kasutaja avatar

Kaarli puisteelt tulles pole minuarust enam ühtegi 30 märki, ei kiriku juures ega ka Luises. Kuigi jah paljud sõidavad endiselt samas tempos (venivad). Kunagi ise ka tulin ja silmanurgast nagu vaatasin et märk on ju kadunud. Sama avastuse tegin kuskil paar päeva tagasi kanali lõpus oleva Maxima juures. Sealt on samuti 50 ära korjatud.
Aga need odavad rehvid ei kannata jah väga kriitikat. Mul ka ühel autol ees Good Year Eagle F1, taga mingid AutoGuardid ja korduvalt Laagris (Kadaka/PÄrnu mnt mis iganes tänavate ristis oleval) ringil tagaosa libisema saanud kui vähe suurema hooga minne vihmase ilmaga. Korra oli veel käru ka taga. Esimesed rehvid peavad seejuures ilma igasuguse jututa. Mõtled küll et vahet ju pole mis suvel all on, aga ega ikka on küll.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2012 21:11 
Kasutaja avatar

MBS kirjutas:
Täna sai üks siin foorumis teada tuntud bmw omale uue mootori..

Iksviis we? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2012 21:20 
Kasutaja avatar

Isa rääkis, et oli Keskturu juures pulli asja näinud. Seisis seal Tartu mnt peal suunaga linnast välja. Järsku vaatab, et mingi vana merss tagurdab turu juurest Tartu mnt poole. Tuleb ja tuleb, ei mõtlegi seisma jääda. Liikus veidi edasi ja auto veeres tema tagant läbi, möödus veel napilt kahest valgusfoori postist, millest üks niitis juhipoolse peegli maha ja lõpetas oma teekonna kolakaga lennujaama bussis, mis oli teel kesklinna. Tuli välja, et autos polnudki kedagi sees. Kas tõesti veeres auto terve tee Grossi poe juurest. :D

PS: Viljandi mnt. Luige ajutisel ringteel sõitis mingi tarkpea mulle valetpidi vastu. Mõne jaoks on endiselt üllatus, et ring käib vastupäeva.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2012 22:35 

Terve päev õppinud. Järgmine nädal lõpueksamid ning valmistumine täies hoos. Sai vahepeal Räägus seda nn "lögaburksi" söömas käidud ning ma ei tea - mulle igatahes meeldib. Saab kõhu vähemalt kõhu täis. Korralik hunnik ikka salatit. Ma tavaliselt seal seda grillburgerit söönud ning selle üle ei kurda üldse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2012 22:48 
Kasutaja avatar

noo see päris täna ei juhtunud aga ikkagi...
noo üks politsei jutt ka.
Pikk Ta Tuleb.
Läksin poodi et perele head paremat osta , ja näen et maksab politsinik.
Ma ei tea kuidas teistel aga mul on kohe vererõhk laes kui neid mundikandjaid näen.
Mõtlesin ise et näe maksab, mind ta ei torgi on juba ammu läinud kui poest lähen.
Poest välja astudes seisab see Seaduse silm mu Uhke Audi ees, Süda puppis et mis tahab...
Hüppasin autosse , turvavöö peale, aken alla, pill käima, tagurpidikäik sees juba...
Kui kuule et karjub S4, polnud veel liikumagi hakkanud vahin peegleid, isegi ukse tegin lahti ja kiikasin-polnud miskit.
Ja juba oli ta uke juures ja küsis- Kas on S4 see, Ma vastu et ei ole see tavaline ja sellel kerel peaks ju S2 olema=?!
Siis ütles et käis autole ringi peale ja vaatas et kena asi, ainult Sport pütti vaja oleks- Talle meeldiks selline suure auguga nagu kahur... 8)
Rääkis mingi 10 kuidas talle sellised Audid meeldivad ja kuidas Audi on ikka õige auto, Inimesele mõeldud.
Jäi kohe palju parem Tunne et isegi Politseikmees ei vaatand seda nagu viimast peldikut ja ei hakkanud kohe mingied vigu tagaajama...
Nii et vähemalt pärnumaal on kiilakas ment mendipäiksekatega kes tundus üpris mõistlik mees olevat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2012 22:59 

old-whisky kirjutas:
Täna siis nu**iti eestlasi soomes !
üle poole aasta tööl olnud ja sõidavad eesti numbritega?
teab keegi midagi?

6 kuud maksimum jah mis ametlikult seal eesti numbriga viibida võid.
Aitama peaks see, kui korra autoga eestis käid.
Kui ei, siis hakkad autovero maksma, või suuremate nn võlgadega on oht auto tolliparklast leida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2012 23:11 
Kasutaja avatar

zigarett kirjutas:
Pikk Ta Tuleb.
Ma ei tea kuidas teistel aga mul on kohe vererõhk laes kui neid mundikandjaid näen.
Mõtlesin ise et näe maksab, mind ta ei torgi on juba ammu läinud kui poest lähen.
Poest välja astudes seisab see Seaduse silm mu Uhke Audi ees, Süda puppis et mis tahab...
Hüppasin autosse , turvavöö peale, aken alla, pill käima, tagurpidikäik sees juba...
Kui kuule et karjub S4, polnud veel liikumagi hakkanud vahin peegleid, isegi ukse tegin lahti ja kiikasin-polnud miskit.
Ja juba oli ta uke juures ja küsis- Kas on S4 see, Ma vastu et ei ole see tavaline ja sellel kerel peaks ju S2 olema=?!
Siis ütles et käis autole ringi peale ja vaatas et kena asi, ainult Sport pütti vaja oleks- Talle meeldiks selline suure auguga nagu kahur... 8)
Rääkis mingi 10 kuidas talle sellised Audid meeldivad ja kuidas Audi on ikka õige auto, Inimesele mõeldud.
Jäi kohe palju parem Tunne et isegi Politseikmees ei vaatand seda nagu viimast peldikut ja ei hakkanud kohe mingied vigu tagaajama...
Nii et vähemalt pärnumaal on kiilakas ment mendipäiksekatega kes tundus üpris mõistlik mees olevat.

veel parem oleks olnud õigekirja jälgida, oleks jutt tulnud ehedam.. aga tõsi ta on. Kõik ei olegi väärastunud. Isegi käinud nendega koos lõunal ja ajavad normaalset juttu täitsa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2012 23:21 

Ei tea, kui nii siis tõesti, kuigi ise olen kuulnud , et see pidavat aitama.
Teine võimalus on autod siin eestis kellegi nimele kirjutada ja neid seal kasutada kui rendiautot.
Sellisel juhul pääseb sellest verost.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2012 23:37 
Eliit

mario. kirjutas:
zigarett kirjutas:

No mind võeti 2 kuud tagasi umbes Ääsmäel maha musta Superbi poolt. Pikk päikseprillidega kutt kohe vaatas mis pütt taga on (originaal oli), käskis klapptuled lahti teha ja näidata tulesi (sõitsin antud hetkel udukatega aga miskipärast tahtis teada ega xenone pole). Kiikas siis salongi korra ja palus kapoti lahti teha. Vaatas mu punaseks värvitud klapikambrikaanega mootorit siit ja sealt kuni küsis koonusfiltri kohta, et mis see on - seda ei tohi ju olla. Kobises siis, et sumps lärmab ja tiivakaar ussitab jms. Mõtlesin, et no siit saan täiega ka, ähvardas niigi erakorralisega kuid leidis vigu juurde. Mainides, et tiivaäärt ei ole kuskilt võtta vastas herra, et ta teab - tal oli endal ka ennem selline. Et tegelt on äge ja hea auto aga jah juppe pole võtta, seepärast maha müüski. Ning siis andis dokumendid ja käskis koju sumpsi keevitama minna :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2012 23:52 
Kasutaja avatar

TV3-st on hetkel TopGear ja kohe peale seda "Kalamehejutud". Parim teleõhtu nädalas (va teisipäeviti, kui on Seakaela/Vandamme/Norrise õhtu. Need mehed on kõrgemal kui meelelahutus).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2012 23:54 
Eliit
Kasutaja avatar

zigarett kirjutas:
Pikk Ta Tuleb.

Mul tahtis ka ükskord üks politseinik kapoti alla uurida. (Peale seda, kui politseiauto ees läks mul külg natukene ette) Seletas veel mulle, et tal oli nooruspõlves samasugune, aga väiksema mootoriga jne. Et mul pidavat jube kõva pill olema ja soovis edu ja värki :D.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2012 23:57 

Miks on mõnel inimesel autol peeglid, kui ta neid ei kasuta.
kulgesime siis, linnaliini buss, polo ja mina.
tee läks kaherealiseks ja hakkasin neist kahest mööda sõitma, kui suht napilt keeras polo ette...
Ulme ikka mis inimesi on liikluses. Mitte, et ma kedagi halvustaks, aga võiks regullida kah ümber oma auto, et kuskilt kedagi ei tule ja siis manööverdada ringi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2012 03:11 
Kasutaja avatar

Kooliasjade viimasele hetkele jätmine pakub taaskord põnevust. Elu on muidu ju liiga igav. :D

Muidu kui keegi nt ttü's või tlü's on kokku puutunud sellise ainega nagu "operatsioonisüsteemid" kus harjutuste tegemine käib läbi veebi iscx.dcc.ttu.ee, siis kes tajub seda protsesside ja cpu teemat sealt võiks mulle vähe abi pakkuda küll. Mina igastahes seda läbi ei hammusta mitte mingi valemiga. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2012 09:08 

mihkel-m kirjutas:
Kooliasjade viimasele hetkele jätmine pakub taaskord põnevust. Elu on muidu ju liiga igav. :D

Muidu kui keegi nt ttü's või tlü's on kokku puutunud sellise ainega nagu "operatsioonisüsteemid" kus harjutuste tegemine käib läbi veebi iscx.dcc.ttu.ee, siis kes tajub seda protsesside ja cpu teemat sealt võiks mulle vähe abi pakkuda küll. Mina igastahes seda läbi ei hammusta mitte mingi valemiga. :D

Küsi Vellolt abi, ta teeb selle nii puust ja punaselt selgeks. Ülimalt hea õppejõud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2012 09:10 
Kasutaja avatar

charly kirjutas:
TV3-st on hetkel TopGear ja kohe peale seda "Kalamehejutud". Parim teleõhtu nädalas (va teisipäeviti, kui on Seakaela/Vandamme/Norrise õhtu. Need mehed on kõrgemal kui meelelahutus).

Kui ainult see külvamise osa juba miljon korda olnud poleks. Isegi TV3-st on seda minuarust juba korduvalt lastud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 389, 390, 391, 392, 393, 394, 395 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis