Kivikas kirjutas:
Kui sa veel aru saanud pole, siis mina olin see, kes selle Audi roolis oli, millele tagant otsa sõideti. Kuna need detailid jäid peale avariid maha ja nendel oli ka punast värvi, siis on need sellele autole kuuluvad. Loomulikult, et tea ma, mis juppe on keegi oma autole külge keeranud. Aga ilmselt ei ole see 2004 aasta BMW vaid ikka 1998-2003. Veelkord, kui nokkida tahad, siis leiad minu numbri ka siit.
Autot nähti Puhjas 03.06.12 Piilu baari ees kella viie ajal hommikul. Info taas edastatud Politseile, kes paraku puhkab oma nelja päevasest vahetusest ja tuleb tööle alles sel neljapäeval, mil hakatakse asja uurima. Seni olen omapäi. Lisaks sellele on veel infot, auto asukoha kohta ning usun, et üsna pea peaks saama selle auto kätte. Loodame, siis, et Politsei ka lõpuks tööle hakkab.
Sul on päris hea suhtumine, ma tõesti ei saanud aru kes roolis oli, esimese postituse tegija kirjutab, et tema oli roolis, ma ei imesta, kui teile tagant sisse sõideti, kui te maanteel uimate kahekesi roolitaga olles, btw neid bemme tehti 1995-2003, mitte 1998-2003, võta heaks.
Sõidad sa tihti aeglasematele tagant sisse? Pooled tunduvad siin foorumis suht ägedad vennad omastarust aga reaalsus on suht nutune.
Sorry OT pärast kuid loodan, et saad päti kätte ja 200 ei lõpeta elu.