Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.04.2026 22:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 14.06.2012 23:40 
Kasutaja avatar

Ma olen solvunud, et tankla kebabis täna enne kuut ei küsitud, kas soovin suurt või väikest pita kebabi, kuna oli sulgemisaeg ja soovisin kippelt süüa siis ei jõudnud ma menüüga tutvuda ja karjusin välja SRis kuuldud pita kebabi ja sain mingise väikse plönni, mille sees sai oli lõpuks mingi majoneesimarinaadis.

Aga kuniks jätkus ka kebabi ja sibulat saia vahe - seni oli hea.
Võib sinna sööma minna küll, aga eelistan Nõmme oma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2012 13:23 
Kasutaja avatar

Jätkan oma tänamatud "tööd", mille pärast paljudele see teema ei meeldi ja ihkavad mu bännimist...

Täna käisin Tanklas. Tahtsin süüa Grillburgerit, aga paraku oli tarnijaga mingi probleem ning kuni esmaspäevani pole Grillburksi saada.
Kuna tühja kõhuga oleks ka naljakas olnud ära minna, siis väikse mõttepausi tulemusena otsustasin Tankla Tankla Burgeri (niiöelda "majaburger" :D ) kasuks.
Maksis see 2.30€ (sama hind Grillburgeriga), kuid tuleb tõdeda- oli suurem. Burgeri vahel oli pihv, muna, peekon, marineeritud sibul (kebabiprae juures tundub maitse hullem, kui burksi vahel), tomat, kurk, hapukurk, kaste. Kui võtta peekon praena, siis mulle peekon ei maitsenud (sai kunagi proovitud), kuid burksiga oli päris hea. Igaks juhuks palusin ka neiult ühe kahvli, kuid endalegi üllatuseks, ei olnud seda tarvidust kasutada.
Pilt

Viimasel ajal on, burgeri söömisel, üsna heaks ja vajalikuks margapuuks saanud järgnev meetod, et selgitada, kas burger on inimesesõbralik või ei.
Püüan ikkagi igal võimalusel oma pläustiga autosse istuda ja tümmi kuulata, kui söön.
Meetod toimib nii:
1. kui burgerist midagi (kaste, salat vms) tilgub sülle/pükste peale/rinnaesisele/auto istmele, siis on tegemist lägaburgeriga ning seda ma eriti enam süüa ei soovi, lähiajal.
2. mingit manti tilgub auto põrandala/uksepolstrile- enam vähem kraam :rokib
3. Mingit läga EI TILGU! - Väga mõnus burger. Soovitan kõigil proovida ja võtan ka ise, teinekordki.

Eelmainitud majaburger, hoolimata esimesest pealevaatamisest, kvalifitseerus 3 punktile :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2012 14:00 

Pigem suudad oma meetodiga välja selgitada, kas sa oskad süüa või mitte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2012 14:02 
Kasutaja avatar

Aaaa... Järelikult on areng toimunud, kuna eriti viimasel ajal, olen avastanud, et ei plätserda ennast ja autot enam täis.
Selge pilt! Tänud informeerimast :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2012 16:38 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Krdi imelik näeb see viimane tankla burger välja nagu ei leidnud otsides teisi pilte tankla burgerist võrdluseks või oled sinna juurde ostnud erineavaid lisandeid ise
Autost peab kaugele minema sellist burgerit sööma :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2012 16:41 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Krdi imelik näeb see viimane tankla burger välja nagu ei leidnud otsides teisi pilte tankla burgerist võrdluseks või oled sinna juurde ostnud erineavaid lisandeid ise

Burger on tehtud nii nagu peaks (vähemalt mina ei lasknud midagi erilist sinna teha). Vb meeldis mu näolapp, võrreldes sinu omaga, neiule rohkem ja sain vihje, õhtul piffi külastamiseks, aga ei saa neist vihjetest e riti aru...

Keegi teab, kas Räägupesa koogivaras saadi kätte, et FB lehelt kõik pildid/videod maha on võetud? :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2012 16:45 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma olen tahtnud ka seda neiut näha aga see luuk on liialt madalal kust raha sisse pannakse ja toode lunastatkse,tegelikult ükskord tuli kuudist välja aga ei mäleta.Ja ükskord sain nagu ka suurema kebab lavasi odavama asemel ,vähemalt kuri kahtlus oli küll.Igatahes siis üks tädi võttis raha aga kuudis neid rohkem tavaliselt askeldamas vist.
Praadide vastu oleks huvi seal nüüd mis maksavad alla 3 euri
Omaksed kuulutasid selle varga kadunuks. :DEhk keegi sai ennem kätte. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2012 18:43 
Kasutaja avatar

Elupasad friikad sain järjekordselt siku hessist. Donaldsit eelistama vist hakkama.

Hessis kebabburger tagasi.

Viimati muutis torms, 16.06.2012 19:11, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2012 19:09 
Kasutaja avatar

Sai Roccas käid söömas teiselt korruselt mingi kebab friikatega võetud. Friikad olid üsnagi maitsvad aga see nn kanaliha oli täiesti nätske nagu plasteliini sööks ! Ja see terav kaste oli ka suvalt visatud nii et alles lõpu poole sain tolle kätte :S

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2012 19:17 
Kasutaja avatar

maika kirjutas:
Sai Roccas käid söömas teiselt korruselt mingi kebab friikatega võetud. Friikad olid üsnagi maitsvad aga see nn kanaliha oli täiesti nätske nagu plasteliini sööks ! Ja see terav kaste oli ka suvalt visatud nii et alles lõpu poole sain tolle kätte :S

Mis koht oli?
Postitused: "Käisin ükspäev tallinnas, võtsin kuskilt mingi rahaga midagi süüa, aga kehv oli." on üsna mõttetud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2012 19:40 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Jõhkralt palju on neid söögikohti küll seal...?
Sa ajad ainult burksi nagunii näost sisse, seega ei tohiks vahet olla.

Ma söön ikka muid asju ka, aga sina pole seal teisel korrusel, tundub, et mitte kunagi käinud. Söögikohti on seal ikka rohkem, kui 1 või 2.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2012 20:21 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
3 sekundiline googeldamine toob ka selgust palju neid kohti seal on.

ja see peaks ütlema, mida? Et omal vabal valikul ennustame, kust saab kehva friikat?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2012 21:16 

Mitu kebabikohta seal Roccas siis on? Rohkem kui 1?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2012 21:35 

Mis te nüüd n#ssite selle lehekülje täis?
Sai täna Viimsi marketist mingist hollandi kiirtoidukohast juustuburgeri eine võetud. Burger ei ole hea, kastmeks vaid ketshup. See ka maitseelamuse rikkus. Friikaid oli aga viisakalt palju ja need olid söödavad. Muidu aga täitsa tavapärasest erinevad kiirtoidu tooted ja kastmed letis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.06.2012 22:15 

MrIroonia kirjutas:
Mis koht oli?
Postitused: "Käisin ükspäev tallinnas, võtsin kuskilt mingi rahaga midagi süüa, aga kehv oli." on üsna mõttetud.

mkb-l oli vist raske kirjutada "KebUp"

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis