Jätkan oma tänamatud "tööd", mille pärast paljudele see teema ei meeldi ja ihkavad mu bännimist...
Täna käisin Tanklas. Tahtsin süüa Grillburgerit, aga paraku oli tarnijaga mingi probleem ning kuni esmaspäevani pole Grillburksi saada.
Kuna tühja kõhuga oleks ka naljakas olnud ära minna, siis väikse mõttepausi tulemusena otsustasin Tankla Tankla Burgeri (niiöelda "majaburger"

) kasuks.
Maksis see 2.30€ (sama hind Grillburgeriga), kuid tuleb tõdeda- oli suurem. Burgeri vahel oli pihv, muna, peekon, marineeritud sibul (kebabiprae juures tundub maitse hullem, kui burksi vahel), tomat, kurk, hapukurk, kaste. Kui võtta peekon praena, siis mulle peekon ei maitsenud (sai kunagi proovitud), kuid burksiga oli päris hea. Igaks juhuks palusin ka neiult ühe kahvli, kuid endalegi üllatuseks, ei olnud seda tarvidust kasutada.

Viimasel ajal on, burgeri söömisel, üsna heaks ja vajalikuks margapuuks saanud järgnev meetod, et selgitada, kas burger on inimesesõbralik või ei.
Püüan ikkagi igal võimalusel oma pläustiga autosse istuda ja tümmi kuulata, kui söön.
Meetod toimib nii:
1. kui burgerist midagi (kaste, salat vms) tilgub sülle/pükste peale/rinnaesisele/auto istmele, siis on tegemist lägaburgeriga ning seda ma eriti enam süüa ei soovi, lähiajal.
2. mingit manti tilgub auto põrandala/uksepolstrile- enam vähem kraam
3. Mingit läga EI TILGU! - Väga mõnus burger. Soovitan kõigil proovida ja võtan ka ise, teinekordki.
Eelmainitud majaburger, hoolimata esimesest pealevaatamisest, kvalifitseerus 3 punktile